...

Over Mij

Laura_Pals_OrtomoduculairTherapeut

Laura Pals.

De Therapeut.

- Gediplomeerd
Podotherapeut.

- Gediplomeerd
Orthomoleculair Therapeut.

- Specialisatie Bewegingswetenschappen

- Specialisatie
Slaapproblematiek

- Specialisatie
Chronische Ziekten

Gediplomeerd
Podotherapeut

Gediplomeerd
Orthomoleculair Therapeut

Specialisatie Bewegingswetenschappen

Specialisatie Slaapproblematiek

Specialisatie Chronische Ziekten

Wie ben ik?

Mijn naam is Laura Pals, geboren in Emmen, Drenthe, in het jaar 1993.

Mijn motivatie om jou te helpen wordt gedreven door de complexiteit van alles wat ons mens maakt. Ik probeer dit simpel en praktisch te verwoorden, zodat in alle complexiteit van jouw pijn een antwoord tot verlichting gevonden mag worden.

Ik ben afgestudeerd Podotherapeut (Bc) in 2017 aan de Fontys Hogeschool in Eindhoven met de 
minor Sport, Bewegen en Gezondheid aan de Vrije Universiteit te Amsterdam. In 2022 heb ik de opleiding tot Orthomoleculair Therapeut afgerond.

De waarnemingen in mijn praktijk heeft mijn nieuwsgierigheid naar de systemische oorzaken van beweegproblemen geprikkeld. Door mijn kennis te verbreden en te verdiepen ben ik een holistische benaderingswijze ben gaan ontwikkelen, die geplaatst kan worden binnen het domein Functionele Podotherapie.

Functionele Podotherapie is een integrale zienswijze op hoe de voeten zich verhouden tot de rest van het lichaam. Het is een benadering van de voetgezondheid, waarbij niet alleen wordt gericht op symptoomverlichting, maar ook op het verbeteren van de algehele functie, mobiliteit en kwaliteit van leven. Dit wordt bereikt door een combinatie van oefentherapie, neurologie/brain-based therapie en orthomoleculaire therapie in te zetten in de behandelplannen.

Mijn missie.

Jou een totaalpakket aanbieden voor verbetering van jou huidige situatie en je in staat stellen de regie over jou gezondheidssituatie in eigen handen te nemen. Door een luisterend oor te bieden, help ik jouw kennis en bewustzijn te vergroten en creëren we samen de voorwaarden om het
lichaamseigen herstel in werking te zetten en duurzaam te behouden.

Jou begeleiden naar de beste versie van jezelf, zodat je kunt blijven doen waar jij als mens gelukkig van mag worden. Het zit al in je!

Mijn visie.

Een integrale benadering toegepast op een specifieke situatie.
Het lichaam is meer dan alleen vlees en bloed. Materie is slechts één aspect van ons wezen.

Wetenschappen zoals epigenetica en kwantumfysica bewijzen dit in onze tijd. In vroegere tijden werd dit al erkend in de alchemie, en vele filosofische denkers schreven over de samenwerking tussen lichaam, ziel en geest.

Deze wetenschappen en stromingen zijn leidend in mijn praktische denken bij het behandelen van (para)medische vraagstukken op het gebied van houding, beweging en algemene gezondheid. Er is
niets mooiers dan vergeten kennis weer in te zetten waarvoor het leven bedoeld is: leven in harmonie om het leven te ervaren.

Meer weten over mij?

Ben je nieuwsgierig over hoe ik tot dit punt gekomen ben? Lees dan hier verder mijn persoonlijke verhaal. Ik hoop dat het je mag inspireren. 

Wilt u meer informatie?

Ben je nieuwsgierig geworden en staat je vraag niet tussen de FAQ’s? Vul dan het contactformulier hiernaast in en ik neem contact met je op!
Seraphinite AcceleratorOptimized by Seraphinite Accelerator
Turns on site high speed to be attractive for people and search engines.